Thessaloniki Magazine

Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.): Προγράμματα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης σε θέματα Ψυχικής Υγείας

 

• Προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης

• Ταχύρρυθμα σεμινάρια επιμόρφωσης σε διάφορα θέματα Ψυχικής Υγείας

• Τα Προγράμματα Εκπαίδευσης παρέχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

• Τμήματα δια ζώσης & E-Learning

 

Με περισσότερους από 5.000 σπουδαστές, εδώ και 17 χρόνια, με ολοκληρωμένη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και ακαδημαϊκούς καθηγητές με επιστημονική μόρφωση, διδακτική πείρα και εμπειρία, το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.) στέκεται υπεύθυνα δίπλα σε επαγγελματίες, πτυχιούχους και ειδικούς που σχετίζονται άμεσα με το χώρο της ψυχικής υγείας. Με παραρτήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέρει προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης και ταχύρρυθμα σεμινάρια επιμόρφωσης, έχοντας ως γνώμονα την ολοκληρωμένη επιστημονική κατάρτιση.

 

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.) είναι Κέντρο δια Βίου Μάθησης 1 πιστοποιημένο από τον αρμόδιο φορέα του Υπουργείου Παιδείας. Ιδρύθηκε το 2006 με την επωνυμία Ακαδημία Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής. Μετονομάσθηκε σε Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής το 2011 προς συμμόρφωση με τους νέους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας.

Το Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ. προσφέρει προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης, τα οποία απευθύνονται σε πτυχιούχους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, όπως ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχιατρικούς νοσηλευτές. Τα προσφερόμενα προγράμματα μετεκπαίδευσης περιλαμβάνουν: Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Συστημική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική και Κλινική Ύπνωση – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία. Προσφέρεται επίσης πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε πτυχιούχους άλλων κλάδων. Επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται ταχύρρυθμα σεμινάρια επιμόρφωσης σε διάφορα θέματα Ψυχικής Υγείας.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, Οργανωτικό μέλος του British Association of Counselling and Psychotherapy (B.A.C.P) και του General Hypnotherapy Standards Council (G.H.S.C).

 

Προγράμματα Ειδίκευσης του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.)

Κλινική Ύπνωση – Βιοθυμική (Διάρκεια 1 έτος. Τμήματα δια ζώσης και εξ αποστάσεως)

Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας (Διάρκεια 3 έτη. Τμήματα δια ζώσης και εξ αποστάσεως)

Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (Διάρκεια 2-3 έτη. Τμήματα δια ζώσης και εξ αποστάσεως)

Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική (Διάρκεια 1 έτος. Διαδικτυακό πρόγραμμα – e-learning)

 

Σεμινάρια του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.)

Σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων

Σεμινάριο Συμβουλευτικής Παρέμβασης σε παιδιά νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας

Σεμινάριο εργασιακής ανάπτυξης και εξέλιξης

Σεμινάριο ΔΑΦ & ΔΕΠΥ σε ενήλικες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.) επισκεφτείτε το

www.psychotherapia.gr

 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.)

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ I

Μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας (BACP)  Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ)

Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής (EAC)

 

Θεσσαλονίκη: 25ης Μαρτίου 19 & Κίμωνος Βόγα (Είσοδος από Κίμωνος Βόγα 91)

Τηλ: 2310 539989 - E-mail: thessaloniki@psychotherapia.gr, info@psychotherapia.gr 

Αθήνα: Περικλεούς 13  - Καλλιθέα. Τηλ: 210 8219210

www.psychotherapia.gr

Facebook - Instagram