Thessaloniki Magazine

Medi Home: Φροντίδα για την υγεία με υπευθυνότητα, ποιότητα και συνέπεια

Αναπνευστικές Συσκευές • Μάσκες Οξυγόνου • Ανατομικά Είδη • Ορθοπεδικά Είδη • Διαγνωστικές Συσκευές • Είδη Αποκατάστασης • Φροντίδα Ποδιού

Με ιατρικά είδη για οξυγονοθεραπεία, αναπνευστικές συσκευές, αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακές κλίνες, κάθε είδους βοήθημα βάδισης και διαγνωστικές συσκευές η εταιρεία MEDI HOME διαθέτει μία ομάδα άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών και προσφέρει εδώ και δύο δεκαετίες προϊόντα και υπηρεσίες με ποιότητα και συνέπεια. 

 

Η εταιρεία MEDI HOME ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο τομέα της υγείας από το 2005. Με το πέρασμα των χρόνων και τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της, η Medi Home δεν σταματά να εξελίσσει την παροχή υπηρεσιών της καθώς και την γκάμα των προϊόντων της. Στόχος είναι ο εμπλουτισμός με νέες ιδέες και η προσθήκη επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Από ιατρικά είδη που αφορούν την οξυγονοθεραπεία, όπως συμπυκνωτές και φιάλες οξυγόνου, μέχρι αναπνευστικές συσκευές όπως νεφελοποιητές, συσκευές αναρρόφησης, συσκευές c-pap και bi-pap για θεραπεία αναπνευστικών παθήσεων κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιπλέον, για να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των πελατών, η εταιρεία διαθέτει επίσης αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακές κλίνες, αεροστρώματα κατάκλισης, κάθε είδους βοήθημα βάδισης, τουαλέτας, μπάνιου, επιθέματα, οστομίες και διαγνωστικές συσκευές (οξύμετρα, πιεσόμετρα, θερμόμετρα).

Η εταιρεία Medi Home θέλοντας να βρίσκεται στο επίκεντρο της επιστημονικής κατάρτισης και εξέλιξης διαθέτει μία ομάδα άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών διαθέσιμων σε 24ωρη βάση και τεχνικό ασφαλείας υπεύθυνο για την ορθή και ομαλή λειτουργία των διαδικασιών ISO για θέματα ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων. Επιπρόσθετα το τμήμα εξυπηρέτησης και γραμματειακής υποστήριξης πελατών παρέχει την κατάλληλη ενημέρωση για τις διαδικασίες των ασφαλιστικών σας ταμείων, την τιμολογιακή πολιτική και είναι δίπλα σας για να λύσει κάθε σας απορία και να σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Μαζί σας ως την επίτευξη του στόχου σας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

 

Η Medi Home προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ με αξιόπιστα αποτελέσματα και εξατομικευμένη θεραπεία με την κατασκευή ειδικών πελμάτων. Κλείστε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο: 2310676044

Επισκεφτείτε το E-SHOP της Medi Home και βρείτε ποιοτικά προϊόντα με άμεση εξυπηρέτηση: www.medi-home.gr

Υπηρεσίες κατ’ οίκον: Η Medi-Home, με έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχει υπηρεσίες νοσηλείας κατ’ οίκον με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε για να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Medi Home

Κωνσταντινουπόλεως 45 & Κομνηνών - Πεύκα Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνα: 2310 676044, 6932 447408

Ιστοσελίδα / E-Shop: www.medi-home.gr